Genius Nutrition înseamnă ştiinţă, tehnologii europene de ultimă generaţie, ingrediente şi inovaţii, precum şi produse premium, de cea mai înaltă calitate. Genius Nutrition respectă o serie de principii care constituie pilonii brandului nostru:

      MATERII PRIME ŞI INGREDIENTE DE ÎNALTĂ CALITATE
Ştim că pentru rezultate optime este nevoie de cea mai bună compoziţie. De aceea, prioritatea noastră sunt inovaţiile în domeniul suplimentelor alimentare. Produsele Genius Nutrition folosesc numai cele mai bune ingrediente cu acţiune combinată. Facem în permanenţă cercetări şi analize pentru a identifica metode moderne de obţinere de principii active biodisponibile cu o eficienţă cât mai mare în producerea efectelor fiziologice urmărite. Ne interesează cu precădere ingredientele naturale, deoarece considerăm că natura are un potenţial extraordinar care încă nu a fost complet descoperit. Extractele din plante pe care le utilizăm în produsele noastre sunt foarte concentrate şi înalt calitative. Nu folosim organisme modificate genetic sau plante provenind din culturi erbicidate. De câte ori este posibil, evităm folosirea de aminoacizi sintetici în favoarea aminoacizilor organici obţinuţi prin procese naturale de fermentaţie. Suplimentele proteice Genius Nutrition sunt obţinute din zer prin filtrare naturală (microfiltrare, ultrafiltrare, cfm), fără schimb ionic şi nu conţin organisme modificate genetic. Nu facem niciun fel de compromisuri în ceea ce priveşte calitatea ingredientelor şi suntem atenţi la toate detaliile.

       COMPOZIŢII UNICE, DE ULTIMĂ GENERAŢIE
Perfecţionăm continuu compoziţia produselor, conform mottoului nostru: „the best or nothing”. Gama Genius Nutrition se schimbă constant, adaptându-se dinamic la cele mai recente cercetări şi descoperiri ştiinţifice. În momentul în care creăm un produs mai bun, acesta înlocuieşte produsul existent din oferta noastră.

      SIGURANŢĂ ŞI STANDARDE RIDICATE
Produsele Genius Nutrition sunt fabricate în conformitate cu standarde recunoscute de calitate în producţie (GMP) şi de siguranţă alimentară (HACCP). Adăugator noi am conceput un sistem de calitate NanoPure, ce permite fabricare produselor noastre cu materii prime de cea mai inaltă puritate.

      REZULTATE PESTE AŞTEPTĂRI
Pe lângă rezultate optime, produsele noastre sunt caracterizate şi de gusturi complexe. Pentru a obţine un gust desăvârşit, realizăm combinaţii de arome naturale şi îndulcitori siguri. Nu folosim coloranţi daunatori. Amestecurile sunt realizate pentru fiecare produs în parte, astfel încât consumul acestuia să nu se rezume la beneficiile nutrienţilor, ci să reprezinte şi o experienţă plăcută din punctul de vedere al gustului.

Revolutionam industria suplimentelor din 2015.
Genius Nutrition® - The best or nothing!

Aboneaza-te la Newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi produse de ultima generatie si reduceri exclusive!