CELE MAI BUNE IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONATII DE FITNESS

CELE MAI BUNE IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONATII DE FITNESS

Nu este usor sa alegi un cadou potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati. Cand alegi un cadou, tii cont in primul rand de hobby-urile, interesele si profesia persoanei respective.

Desigur, fiecare are propriile criterii dupa care alege un cadou, fie pentru o femeie sau un barbat, dar pentru a-l gasi pe cel potrivit, trebuie sa te gandesti la hobby-urile acestuia.

Daca sarbatoritul este pasionat de sport si fitness, nu uita ca sportivii au un caracter puternic, opinii ferme si interese clare.

Cum alegi cel mai potrivit cadou pentru un impatimit de fitness?

Atunci cand te intrebi ce sa ii cumperi unui sportiv de ziua lui, este extrem de important sa tii cont de tipul de sport pe care il practica, varsta, hobby-uri.

Gandeste-te bine atunci cand ii cumperi unui impatimit de fitness un cadou de ziua de nastere.

Primul lucru care iti vine in minte este echipamentul sportiv, din pacate insa, nu este intotdeauna cea mai buna idee. In primul rand, daca cineva face un sport de ceva timp, probabil ca are tot ce ii trebuie.

In al doilea rand, echipamentul sportiv de calitate costa si este posibil sa nu fie chiar accesibil.

De asemenea, nu iti recomandam sa faci cadou alimente sau alcool. Sportivii sunt foarte atenti la ceea ce mananca si ce beau. In prezent, sunt la mare cautare diverse suplimente alimentare pentru sportivi, dar nu ar trebui sa optezi pentru astfel de cadouri decat daca stii ce foloseste zilnic persoana in cauza.

Canile cu mesaje funny, pahare si perne cu motive inspirate din sport sunt stupide si plictisitoare.

Deci, cadoul cel mai potrivit pentru persoana respectiva ar fi accesorii pentru sport.

Ce sa ii iei unui barbat care face sport?

Ce cadou poti sa ii cumperi unui barbat care nu este sportiv profesionist, dar face CrossFit, culturism si merge la sala?

Dintre cadourile adecvate pentru un barbat, care au legatura cu sportul, iti recomandam urmatoarele:

  • Incaltaminte de sport – incaltamintea sportivilor se uzeaza foarte repede, deci ar fi un cadou foarte bun. 
  • Abonament la spa pentru masaj de relaxare sau sauna
  • Tricou personalizat
  • Daca persoana in cauza este atenta la ce mananca, ia-i o cutie mai deosebita pentru mancare.
  • Geanta de sport sau rucsac de calitate – un cadou perfect
  • Ii place sa traga de fiare? Atunci, un cadou foarte bun ar fi greutati sau gantere atipice, in forma de fiinte mitologice sau de animale.
  • Vitamine (Ashwagandha, Rhodiola Rosea, D3, Zinc, Immuno X5)
  • Card cadou pentru masaj dupa antrenament
  • Ii poti prepara ceva bogat in proteine (clatite proteice), in timp ce porti doar un sort de bucatarie 

Cadoul nu trebuie sa fie neaparat ceva pe care il va vedea si folosi zi de zi. Un cadou poate fi si un sentiment pe care si-l va aminti cu placere chiar toata viata.

Poti alege si o activitate:

  • Skydiving
  • Cursuri de scufundari
  • Poate o excursie impreuna la munte cu echipament de alpinism
Poate fi orice, dar cel mai important este sa se potriveasca cu preferintele sarbatoritului si sa ii creeze emotii si senzatii noi.

 

Cadouri pentru femei care fac sport

Daca esti in cautarea unui cadou pentru ziua de nastere a unei femei care face sport, poti alege dintre urmatoarele variante:

  • Bratara de fitness – sunt foarte cautate si nu sunt ieftine, deci potrivite pentru un cadou. 
  • Imbracaminte de sport de firma. Carei femei nu ii place sa se imbrace chic chiar si cand face sport? 
  • Un shaker si supliment proteina
  • Un voucher la un magazin de suplimente pentru sportivi
  • Orice femeie va aprecia un abonament la spa pentru masaj de relaxare.
  • Geanta de sport sau rucsac de calitate
  • Ia-i un blender! O va ajuta sa isi pregateasca masa mai repede.
  • Manusi pentru sport
  • In locul traditionalului buchet de flori, poti sa-i iei unul sub forma de compozitie de legume sau fructe, sau poate chiar din fructe uscate. Arata foarte bine si nu se ofileste intr-o zi. Sarbatorita il va savura si este benefic si pentru sanatate.

De obicei, gatitul/preparatul mancarii reprezinta un aspect foarte important pentru un culturist. Nu pierde din vedere acest lucru! O tigaie wok potrivita pentru orez, o tava in care sa gateasca piept de pui pentru o saptamana, ustensile de bucatarie, un cantar, un mix de fructe cu coaja lemnoasa.
O alta posibilitate de cadou de ziua de nastere pentru un sportiv este si o carte. Poate fi ceva special din domeniul sportului sau memoriile sportivului preferat.

Desigur, trebuie sa fii atent la calitatea cartii: trebuie sa aiba un aspect deosebit, de preferat sa aiba coperti de carton si sa fie tiparita pe hartie de calitate.

Poti sa ii iei Arnold's Encyclopedia of Bodybuilding. Va arata foarte bine pe masuta de cafea.

Pentru femei, o carte foarte buna este "No Sweat de Michelle Segar".

In concluzie...

Atunci cand cumperi un cadou, trebuie sa ai in vedere ca sportivii au un stil de viata specific. Sunt persoane foarte active, intotdeauna cu un pas inainte si care se straduiesc sa invete permanent ceva nou si sa doboare recordurile.

Cadoul pe care il alegi trebuie sa se potriveasca caracterului lor activ, dar indiferent de optiune, cel mai important este sa-l oferi din iubire; va insemna foarte mult pentru persoana iubita!

Totusi, daca tot nu te poti decide, ia un CARD CADOU de pe geniusnutrition.ro si lasa-l pe sarbatorit sa aleaga. Avem o oferta foarte diversificata.

LA MULTI ANI!