EVOLUTIA A 5 SUPLIMENTE PE CARE AR TREBUI SA LE IEI DACA MERGI LA SALA

5 SUPLIMENTE PE CARE AR TREBUI SA LE IEI daca mergi la sala

Nu poti sa alergi, daca nu mergi.

Nu poti pune muschi, daca nu te odihnesti.

Si, sigur, nu poti face progrese, daca nu iei suplimentele adecvate.

Te chinui sa Iti atingi capacitatea maxima?

Cauti ceva cu adevarat eficient?

Atunci nu trece cu vederea urmatoarele suplimente.

Sunt versiunea 2.0, asa cum si tu iti proiectezi propria versiune superioara de cate ori intri In sala.

BCAA

Leucina, izoleucina si valina intr-un raport optim de 2:1:1.

Leucina este cel mai eficient aminoacid cu catena ramificata (BCAA). Aceasta are un rol vital In dezvoltarea celulelor musculare si, de asemenea, are capacitatea de a stimula secretia de insulina, sinteza proteinelor si productia hormonului de crestere.

Cand luam BCAA, acestia ajung prima data In ficat. Aici sunt imediat descompusi, putand fi utilizati drept „combustibil” In lipsa unei alte surse de energie.

Dar ficatul stie sa faca diferenta.

BCAA sunt o exceptie, iar ficatul Ii trimite direct In muschi pentru a fi utilizati ulterior pentru dezvoltarea (regenerarea) acestora. Spre deosebire de alti aminoacizi, BCAA pot fi utilizati direct de muschi.

Datorita acestui fapt, in timpul antrenamentului, BCAA asigura energie pentru muschi, iar dupa antrenament, In perioada de recuperare, dezvolta celulele musculare.

SUPLIMENTEAZA-TE

Administrarea de BCAA-X5® Inainte si dupa antrenament asigura o recuperare mai buna si mai rapida si un nivel mai redus de disconfort. Pe langa BCAA, produsul mai contine L-citrulina, vitamina B6, glutamina si electroliti naturali din apa de cocos.

Ia o masura (12 g) cu 250 ml de apa Inainte de antrenament. In zilele de pauza: o masura (12 g) Intre mese.

TAURINA

Daca folosesti deja suplimentul de BCAA pulbere pre-antrenament fara cafeina, Iti va placea acest produs pentru ca Iti va da un plus de energie.

La fel ca si creatina, taurina retine apa In celulele musculare, ceea ce duce la cresterea volumului acestora si a fortei. Pentru cei care doresc sa Isi mareasca forta si masa musculara, este o veste excelenta pentru ca o hidratare mai buna la nivelul muschilor duce la o crestere a sintezei proteinelor si vei simti In primul rand acea senzatie fantastica de pompare.

Multi stiu ca taurina este un ingredient folosit In bauturile energizante si cred, In mod gresit, ca este o substanta stimulanta, ceea ce este departe de adevar. Taurina este un neurotransmitator inhibitor ca si GABA.

SUPLIMENTEAZA-TE

Taurina este un aminoacid specializat, cu un rol important pentru forta si rezistenta. De asemenea, te va ajuta sa iti Incepi ziua in forta si sa te mentii alert, dandu-ti un plus de atentie si energie psihica. Te poti pregati pentru ziua care iti sta in fata, dar si pentru antrenament si cu BCAA 811, Fury Extreme, Warcry, Warcry Energy si Intra-HD.

L-CITRULINA

Dupa parerea noastra, este unul dintre ingredientele esentiale pre-antrenament.

Curata si de calitate, fara probleme.

Conform studiilor efectuate, in suplimente, L-citrulina are proprietati superioare L-argininei. Mareste atat biodisponibilitatea L-citrulinei, cat si L-argininei in circulatia sistemica, fara a mari excretia ureei si poate imbunatati echilibrul NO.

Pentru tine, aceasta inseamna: forta musculara, capacitate aeroba imbunatatita si o mai mare capacitate de concentrare.

Datorita productiei de NO, amplifica dilatarea vaselor sanguine, ceea ce genereaza un efect de pompare de lunga durata.

 

SUPLIMENTEAZA-TE

Pe scurt, suplimentul GENIUS NUTRITION® 100% pure Citruline (Citrulina 100% pura) permite imbunatatirea performantelor sportive, in special in domeniul rezistentei.

Pune 1-2 masuri de citrulina pulbere in shaker. In organism vor ajunge 3 grame de L-citrulina care vor intensifica circulatia sanguina pentru a te ajuta sa inchei antrenamentul in forta, pana la ultimele repetari.

ELECTROLITI

Care este scopul bauturilor izotonice?

  • Compensarea pierderilor de lichide
  • Compensarea pierderii de electroliti esentiali (Na, K)
  • Refacerea rezervelor de carbohidrati din muschi (glicogen)
  • Performante mai bune la nivel de ansamblu, atat In plan fizic, cat si psihic la sportivii consecventi

Bauturile izotonice au aceeasi osmolaritate ca plasma sanguina, fiind astfel ideale pentru Inlocuirea rapida a lichidelor pierdute. Printre principalele caracteristici ale acestor bauturi este refacerea rapida a lichidelor pierdute si recuperarea accelerata dupa efort.

 

SUPLIMENTEAZA-TE

GlycoGex de la Genius Nutrition® revolutioneaza domeniul carbohidratilor. Contine electroliti esentiali, ciclodextrina Inalt ramificata (HBCD) si citrulina malat. Vei observa imbunatatiri impresionante in materie de performanta si o reducere a disconfortului gastrointestinal.

CAFEINA

Daca iei deja un supliment pre-antrenament cu cafeina pentru a te activa si il combini cu un alt produs pe baza de cafeina administrat in timpul antrenamentului, energia va dura mai mult.

Cafeina este cel mai popular stimulator al sistemului nervos central si o modalitate ideala de a-ti mari energia si forta la antrenamentele intense.

Efectul se instaleaza dupa circa jumatate de ora de la administrare. Efectul stimulator este similar cu cel produs de efedra, deoarece mareste semnificativ concentrarea si impulsioneaza organismul sa faca fata diverselor eforturi, inclusiv mintale, cu diferenta ca in majoritatea sporturilor, cafeina nu este o substanta interzisa.

Cafeina actioneaza la nivel celular si prelungeste functionarea optima a celulelor.

 

SUPLIMENTEAZA-TE

Cafeina GENIUS NUTRITION contracareaza diminuarea naturala a fortei care apare in timpul antrenamentelor de dimineata comparativ cu cele efectuate dupa-amiaza/seara, ceea ce reprezinta un beneficiu important pentru cei care prefera sa se antreneze devreme. Poti lua o capsula (200 mg) inainte de antrenament, cu un pahar cu apa.

 

O COMBINATIE IMBATABILA

Indiferent de nivelul tau de activitate fizica, trebuie sa stii ca s-au facut progrese serioase in ceea ce priveste satisfacerea necesitatilor in materie de nutritie atat pentru sportivi, cat si pentru amatori.

Genius Nutrition® are in spate cercetari stiintifice in domeniul nutritiei pentru sportivi. Studiile efectuate au condus la dezvoltarea de produse si suplimente noi, mai eficiente, pentru un regim alimentar echilibrat, esential pentru sanatatea sportivilor si amatorilor.

In acelasi timp, s-a tinut cont de factorii necesari pentru imbunatatirea performantei.

Daca iti place cum te simti fizic dupa ce iei suplimentele noastre, incearca Intra-HD, un superprodus cu administrare in timpul antrenamentului care iti reincarca bateriile.

Acest supliment care se administreaza in timpul antrenamentului contine intr-o singura masura majoritatea acestor ingrediente esentiale.

Produsul pre-antrenament Intra-HD a fost creat pentru a-ti mari forta si rezistenta si a beneficia de suficienta energie la antrenament. In comparatie cu alte produse asemanatoare, iti asigura un nivel constant de energie pe parcursul antrenamentului, chiar daca acesta dureaza peste 120 de minute.

Aceasta este o generatie complet noua de suplimente profesionale cu administrare in timpul antrenamentului si de refacere a glicogenului, care stopeaza in mod eficient catabolismul, imbunatatesc recuperarea musculara si duc performanta la un nou nivel.

Astfel, Intra-HD contine doza de cafeina adecvata pentru a deborda de energie la sala, dar fara a te simti anormal de alert.

In concluzie...

Cele mai apreciate produse Genius Nutrition® sunt bauturile izotonice, batoanele si produsele pentru marirea performantei.

Acestea rehidrateaza, maresc energia, imbunatatesc recuperarea si refacerea nutrientilor esentiali, aspecte foarte importante pentru oricine merge la sala si In special pentru sportivii consecventi.

Si, mai ales, sunt produse in care poti avea Incredere.