FIBO 2020 CU O NOUA DATA

FIBO 2020 CU O NOUA DATA

FIBO CU O NOUA 1 - 4 OCTOMBRIE 2020

FIBO, Targul international expozitional pentru Fitness, Wellness & Sanatate, care a fost programat sa aiba loc in Köln in perioada 2 - 5 aprilie 2020, a fost amanat pentru perioada 1 - 4 octombrie 2020. Acest lucru este in conformitate cu situatia actuala privind raspandirea epidemiei de corona virus. De asemenea, autoritatile medicale din Köln au recomandat deocamdata sa nu se organizeze targuri cu participare internationala de anvergura.

"Cu aceasta data de organizare din toamna, raspundem astfel dorintei mai multor participanti de a oferi o data alternativa in decursul anului curent", spune Silke Frank, directorul FIBO. "Prin urmare, suntem foarte bucurosi ca am gasit o data si o solutie pentru spatiu in cadrul discutiilor cu Koelnmesse Ausstellungen foarte repede.

La noua data, FIBO va avea loc intr-o noua sala si va ocupa partile de sud ale Centrului Expozitional din Köln. Accesul se face prin intrarile de la est, vest si sud. Biletele pentru expozitie deja cumparate raman valabile.

Pentru a da startul evenimentului FIBO, Forumul European pentru Sanatate si Fitness (EHFF) va avea loc cu o zi inainte, in data de 30 septembrie. FIBO si organizatorul EHFF EuropeActive au fost de acord in acest sens.

"Genius Nutrition® nu va partipa la FIBO anul acesta avand in vedere amanarea datei si noile limitari si va schimba contractul pentru expozitia FIBO 2021 la data clasica de 1 – 4 aprilie", a spus CEO-ul Genius Nutrition, Roman Lazariuc.


Sursa: www.fibo.com