GENIUS NUTRITION® ISOTONIC: Hidratare si recuperare eficienta

GENIUS NUTRITION® ISOTONIC: Hidratare si recuperare eficienta

ISOTONIC de la GENIUS NUTRITION® este o formula avansata destinata prepararii unei bauturi izotonice care asigura o hidratare eficienta si furnizeaza organismului nutrientii esentiali. Aceasta bautura este special creata pentru a imbunatati performanta si recuperarea dupa sesiuni de antrenament intens.

Ce este ISOTONIC si de ce este diferit?
ISOTONIC este ideal pentru sportivii care doresc sa isi mentina hidratarea la un nivel optim si sa isi refaca rapid energia si electrolitii pierduti in timpul efortului fizic. Formula sa inovatoare contine carbohidrati usor digerabili, vitamine si minerale esentiale care sustin functionarea normala a muschilor si a sistemului nervos, contribuind totodata la reducerea oboselii si epuizarii.

Ingredientele principale si beneficiile lor:

  • Dextroza cristalina: Un carbohidrat usor de absorbit care ofera o sursa rapida de energie, esentiala pentru sustinerea performantei in timpul exercitiilor fizice intense.

  • Clorura de Sodiu (Sodiu): Ajuta la mentinerea echilibrului hidric in organism, esential pentru hidratare si functionarea optima a muschilor.
  • Citrati de Calciu si Magneziu: Contribuie la mentinerea sanatatii oaselor si la functionarea normala a muschilor, fiind esentiale pentru sportivii care se antreneaza intens.
  • Clorura de Potasiu: Esentiala pentru mentinerea functionarii normale a muschilor si a sistemului cardiovascular, ajutand la reglarea tensiunii arteriale.
  • Vitamina C (Acid L-ascorbic): Ajuta la mentinerea bunei functionari a sistemului imunitar in timpul si dupa exercitii fizice intense, sprijinind totodata sanatatea oaselor si a cartilajelor.
  • Vitaminele B (B1, B2, B3, B5, B6, B12): Contribuie la buna functionare a sistemului nervos, la reducerea oboselii si epuizarii si la metabolismul energetic.
  • Acid Pantotenic, Biotina si Acid Folic: Importante pentru metabolismul energetic si pentru mentinerea sanatatii generale.
  • Arome si indulcitori (Sucraloza): Asigura un gust placut fara a adauga calorii inutile.

 

Ce aduce nou ISOTONIC de la GENIUS NUTRITION®:
Unic fata de alte bauturi izotonice, ISOTONIC de la GENIUS NUTRITION® se distinge prin combinatia sa optima de carbohidrati, vitamine si minerale, care nu doar ca sprijina hidratarea si recuperarea, dar si contribuie la mentinerea performantei sportive la un nivel inalt. Este solutia perfecta pentru sportivii care se antreneaza intens si au nevoie de o refacere rapida si eficienta a energiei si electrolitilor.


Afla mai multe despre produsul ISOTONIC aici.

Concluzie:
ISOTONIC de la GENIUS NUTRITION® este un partener de incredere pentru orice sportiv sau entuziast al fitnessului care doreste sa isi mentina performanta si sa se recupereze eficient dupa antrenamente intense. Cu o formula bine echilibrata si ingrediente esentiale, ISOTONIC te ajuta sa depasesti limitele fizice intr-un mod sanatos si sustenabil. Hidratarea si recuperarea nu au fost niciodata mai usoare si mai eficiente!