SUNTEM INCANTATI SA VA PREZENTAM NOUL NOSTRU WEBSITE

Va prezentam noul nostru website | Genius Nutrition®

Genius Nutrition® a lansat noul website, o platforma online de shopping cu informatii complete, detaliate si avizate despre suplimentele alimentare si alimente sanatoase. Noul website www.geniusnutrition.ro vine cu o interfata mai prietenoasa, cu un design inovator si iti permite sa comanzi produsele tale preferate in doar cateva click-uri. 

Am adaugat noi optiuni de plata, cum ar fi: Amex, Apple Pay, Bitcoin, Bitcoin cash, Etherium, Litecoin si altele. Procesam platile online in singuranta cu Mastercard si Visa 3D Secure sau numerar la livrare. Bineinteles, plata in numerar (ramburs) este in continuare disponibila pe site. De asemenea, este valabila optiunea check-out rapid cu Apple Pay.

Noul website ofera o cale de comunicare mult mai accesibila si mai bine structurata. Odata cu lansarea noului website am imbogatit gama de produse oferite, adaugand pentru tine cardurile cadou Genius Nutrition®. Cardurile cadou sunt livrate prin e-mail si contin instructiuni pentru a le utiliza la finalizarea comenzii. Cardurile noastre cadou nu au taxe suplimentare de procesare.

Am introdus o noua sectiune “Conformitate GDPR pentru a gestiona toate informatiile tale personale pe care le stocam sau chiar sa le stergem la cererea ta.

In cazul in care doresti sa plasezi o comanda din Uniunea Europeana sau internationala iti sugeram sa accesezi site-ul www.geniusnutrition.eu, intrucat aici sunt procesate doar comenzile nationale.

In cazul in care ai un cod de reducere si navighezi pe website de pe telefonul mobil, la finalizarea comenzii este nevoie sa apesi butonul "Rezumat comanda", pentru a aplica codul de reducere.

La finalizarea comenzii, te poti abona la notificarile despre comanda ta prin notificari sms, facebook messenger sau e-mail, pentru a fi la curent in timp real cu statusul comenzii.

Cu drag,
Genius Nutrition